T VAARTJE

Start verkoop

Aan t Vaartje 8 te Waspik staat het pand waar voorheen basisschool ‘De Brug’ was gevestigd. Deze basisschool heeft sinds enkele jaren een nieuwbouwpand betrokken elders in het dorp. Met het verhuizen is deze locatie leeg gekomen, vrij van gebruik. Locatie bestaat uit een laagbouw schoolgebouw met omliggend terrein. Gemeente Waalwijk heeft deze locatie bij inschrijving te koop aangeboden, waarbij By Brekel als partij uit de bus is gekomen waar de koop aan gegund is.

Binnen de door de gemeente gestelde kaders hebben wij samen met architect, constructeur, aannemer en makelaar een plan gemaakt bestaande uit 6 rij- en hoekwoningen en 2 semi-bungalows. Hiermee proberen wij een zo goed mogelijk antwoord te geven op de vraag vanuit de markt. De woningen bevinden zich aan de zuidkant van locatie met aan de achterzijde de achtertuinen op het zuiden, met daarin ook de bergingen. Aan de noordzijde bevindt zicht het (openbare) parkeerterrein, welke wordt ontsloten via een inrit op t Vaartje.

De woningen bestaan uit 1 bouwlaag met kap en de twee hoekwoningen zijn voorzien van uitbouwen, waarin zich de extra slaap- en badkamer bevindt.

De verkoop is inmiddels gestart en wordt verzorgd door NEXT Nieuwbouwmakelaars Nieuwbouwmakelaars