Informatieavond nieuwbouwproject Dune in Drunen

Aan de Grotestraat 156a in Drunen, waar nu nog de oude Aldi supermarkt staat, komen 24 nieuwbouwappartementen. Alle appartementen zijn koopappartementen.

‘Deze appartementen zijn ideaal gelegen midden in het centrum’ aldus ontwikkelaar Geert van den Brekel van By Brekel uit ’s-Hertogenbosch. ‘Met prijzen vanaf € 224.000,- vrij op naam, inclusief een basis keuken en badkamer, willen wij een project realiseren wat het voor veel mensen uit Drunen mogelijk maakt om in hun eigen dorp te blijven wonen.’

Het nieuwbouwproject draagt de naam ‘Dune’, refererend aan de Drunense Duinen. ‘Duurzaamheid en natuur vinden we belangrijk, dus deze appartementen zijn voorbereid op de toekomst met zonnepanelen en zonder gasaansluiting.’ Bouwbedrijf Gebr. Van Stiphout uit Sint-Oedenrode is verantwoordelijk voor de realisatie van het plan. ‘Het plan is nu al geslaagd, wij zijn er van overtuigd dat we een mooi nieuw stukje Drunen gaan maken hier!’ aldus Jeroen van Stiphout.

Op dinsdagavond 30 oktober van 19:00 tot 20:30 uur is een informatieavond over de nieuwe appartementen georganiseerd, bij De Voorste Venne. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend binnenlopen om informatie op te halen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, architect, makelaar en bouwer.

Funda »